You’re using your headphones to drown out your mind


Jag som trodde att det skulle vara sjukt fint väder i veckan, men icke sa nicke! Får hoppas att det blir bättre i helgen, då jag tänkt att göra en sak. Men vad det är, det vet jagg inte ännu! Nu ska jag gå och ladda för Criminal Minds och bli på allmänt mango-humör! Godnatt hemma i stugorna!

du har aldrig trott på tårar


Spelade som sagt sims ( med ikea-möbler!!!!) igår och samlade tankarna. Mitt liv har varit lite upp och ner dom senaste veckorna, men men nu börjar det bli lite mera ner och upp istället!
Ska till dansen så skriver mer när jag kommer hem!

som förstår vad man säger när man inte pratar med ord


En liten bild på mina tripptrapptrull dockor från Ryssland!

Min blogg har verkligen blivit tråkig och platt så jag tänkte spela sims och samla ideer, så imorgon. Då ni, då ska Alicia vara tillbaka!

djävulens makt


Äntligen har jag nya böcker att läsa. Fick låna några av Anna när jag var hemma hos henne och kolade på sagan om ringen (!). Har nog aldrig blivit lika beroende av några filmer som jag har blivit av Sagan om ringen, om man inte räknar med twilight och Harry Potter, precsi som alla andra!

kommentarer är onödigt i detta sammanhang


22 april


Glömde skriva att jag skulle till landet i Fredags så det är därför jag inte har bloggat, om ni har undrat alltså!  Har fotat en massa och sovit hos Malin och bara haft allmänt roligt. Har inte så mycket att skriva, skirver mer imorgon! Hejdå

+++


Min mammas gamla jacka från 80-talet som får mina axlar att se sjukt breda ut, och som sagt är inte passformen ( jag ser jäte stor ut i den)den bästa men jag gillar den!

Alicia goes Crazy!!


Några nya bilder på blommer, lite vårigt sådär!

Kom hem från dansen för kanske 40 minuter sedan och sitter nu och drogar på Mall World ( lite nörd varning redan där...) och klipp från sagan om ringen ( nörd på riktigt). Japp, jag har blivit en riktig sagan om ringen nörd, varanan mening som kommer ut från min mun har något med Lotr ( lord of the rings) i sig. Hm...

Annars så är det Criminal Minds ( Jippie) om exakt 39 minuter! Hejdå!

you treat me like a stranger


Mina favoritbilder från i våras, inte särskilt skarpa och väldigt mörka men jag gillar det. Väldigt mycket!

vi skulle hålla hand tills skelletet blev damm


Några söta bilder på tjejerna idag när vi var i Sickla och kollade när några i min klass spelade fotboll. Eller jag kollade inte så mycket, är inte särskilt intreserad utav fotboll. Men ironiskt nog så går jag i en skola med fotbollsinriktining. Fast det är inte självalt måste jag säga!

Annars så har jag jag mått illa hela dan, inte "måilla" må illa utan... Jag har haft en jobbigt gnaggande känsla i magen hela dagen som gör att jag mår illa, inombords.

and i don't even need your love


Blev inte så mycket bloggning idag men lovar att det blir bättre imorgon. Om en halvtimme börjar Alcrtaz ( heter det så) en ny serie på tv4 som var sjukt bra så ska väl gå ock se på det. Kramisar! Usch vad töntigt det är att skriva kramisar...skriver bara hejdå istället. Ja det blir bra, hejdå!

Är även lite chockad över att jag gillar den här låten, så långt ifrån punk och indie man kan komma.
Juste, vad mycket jag tillägger men jag hade utvecklingssamtal och jag fick i hög grad i matte *party party* yeeh!!!!

ALICIAS FOTOGRAFIER


Fick bli en ny design idag, och den här gången blev jag faktiskt nöjd. Skriv om det är något som ser alldeles för tokigt ut!


Pretty face


Lite fotografier från idag då jag och min familj stannade till i en fyraH-gård, tror att det heter så. Mina favoriter är bilderna på lammungarna, dom var bara för söta!

Ska förövrigt till skolan imorgon för första gången på två veckor, det känns...skönt på något sett.

gimmie twice


Min nya helt sjukt mysiga tröja! Kommer användas i sommar varje kylig kväll!

En helt perfekt jacka som Alicia vill ha


fjortonde april tvåtusen tolv


Idag fick det bli en arkiv bild eftersom jag inte kunde ladda upp mina nytagna bilder på blogg.se.
Jag tror att det är fler än jag som har märkt att det snöar utomhus, ja det snöar! Just nu måste jag säga att jag hatar Sverige!

Förresten är det, som jag skrev i det tidigare inlägget exakt hundra år sedan Titanic sjönk, wow!

Den 14 april 1912

Idag är det exakt hundra år sedan Titanic sjönk.

Remember me


Dom senaste dagarna när jag inte har bloggat har jag fotograferat fåglar, gått runt i min nya svarta kjol, haft 60-tals sminkning och frisyr, sett på Remember me och Troja( för tionde gången känns det som, alltså Troja), läst många fina böcker, ja, lite sådant har jag gjort på mitt lov. Och inatt sov jag hos en kompis som jag inte har träffat på flera månader. Och i Tisdags sov jag hos en annan vän och såg på sagan om ringen, har jag berättat för er att jag har blivit helt beroende utav sagan om ringen? Antagligen inte och nu babblar jag bara på eftersom jag vill skriva så mycket till er. Jag lovar att skriva mer i morgon, godnatt!

Khadidjes dejtingskola når nya höjder

Herregud vad jag skrattade åt det här klippet! Ni måste se hela!

Glad Påsk, en dag för tidigt


Vi i min familj firade påsken en dag för tidigt i år. Men någon stor skillnad tyckte jag inte att det var. Fick ett två påskägg i morse fyllda med godis och senare på dagen fick jag någon hudkräm från the body shop som luktade mumma.
Jag mår väl inte direkt bättre idag men känner att febern har gått ner, så det var väl positivt. Man kan i alla fall försöka se det positivt...:)

Nej, nu ska jag gå och kolla på Criminal Minds, såg ni avnittet igår? Så bra men så sjukt äckligt!

-

Ännu en tråkig dag hemma idag. Var även oss doktorn idag eftersom jag har fått feber nu och fick ta blodprov och massa andra läskiga saker. Hoppas jag blir frisk snart så att jag inte behöver gå dit igen.

Nu är jag så hungrig att jag inte vet vad jag gör så hioppas att det är mat snart, hejdå!

And though there's too many words left unsaid


Två ganska fula bilder, om man tänker efter. men älskar verkligen det varma ljuset i bakrunden. Precis sådant ljus det brukar vara på sommaren.
Mina hostatacker har förövrigt blivit ännu värre, precis som dom beskriver i House of Night böckerna när Zooey blir vampyr. Så tror inte att det blir skola imorgon, tyvär.

Se upp!!


Mamma ska få en iphone, och hon har lovat mig att jag ska få sköta Instagram! Jippie!!! Och när hon har lovat mig det så kan jag ju smöra lite mer, mamma! Jag skulle bli jätte glad om jag fick dessa skor!

-


Såg nu att mina ögonbryn ser för hemska ut, men det få dom faktiskt göra. Orkar inte göra något med dom. Plus att mamma skulle skälla ut mig på noter om jag gjorde något med dom, oj vad mycket "dom" jag skrev i meningen.

Lyssnar just nu på Adrian Lux, Visste inte ens vem ha var först men läste en intevjuv med honom i Dn, så då var jag ju tvungen att lyssna på hans låtar. Ganska bra faktiskt, den bästa är Teenege Crime. Annars så såg jag Camp Rock 2 i morse när den gick på Kanal Fem, en väldigt överskattad film. Nej nu ska jag gå och leta i skåpen och fösöka få ihop lunch, hej så länge!


Miike Snow


Så här vill jag gå klädd när jag blir frisk, men mamma kommer inte låta mig gå utanför dörren om jag inte har på mig minst två par strumpbyxor ända fram till typ Augusti. Allt är från monki, förutom skorna!

Sen tycker jag att ni sak lyssna på den svensk/amerikanska gruppen Miike Snows låt Animal, den är grym!

Och det sista då, jag har även gjort en ny header. Vad tycker ni om den?

Uppdate:


Åhh, kolla vad jag såg på hm-s hemsida nyss, så fina! Gud, och jag som redan har lagt ner sjukt mycket pengar på klänningar, redan i år...

im still an animal


Det ser ut som att jag får fira min påsk i tråk-Stockholm. Usch vad tråkigt!

Reidbird


Nu har jag läst ut boken jag skrev om igår, Jagad. Den var verkligrn jätet bra och det är tur att det finns många fler böcker. Annars har jag haft det riktigt tråkigt idag, inget bra på tv ( om man inte tycker att twins homeshopping är intressant)  och så har jag hostat så mycket att det känns om att alla inälvor ska åka med upp, mysigt jag vet!

.


Idag blev det att stanna hemma från skolan, sov inte så mycket inatt eftersom jag hostade så mycket. Så på morgonen har jag slöat framför tv. Så skönt!

oh please, don't cry



Idag har jag haft riktigt ont i halsen, och har nästan börjat gråta varje gång jag har svalt. Annars har jag läst lite ur femte house of night boken och den är riktigt, ritkigt bra. Böckerna bli bara bättre och bättre!

tjugotrejde


En ganska ( läs dålig) bild på min nya klänning som jag köpte igår. Men den är verkligen jättefin, och nu är jag uppe i tjugotre klänningar, mitt mål är att nå 40.

Det är även första april idag, men kom på det fö någon timme sedan så har inte hunnit skoja med någon än. Annars så har jag dragit på mig en jobbig förkylning och vill ha långt fint hår. Godnatt.

Snälla

Skulle inte ni kunna skriva vad ni vill se mer av i min blogg? Skulle bli jättte glad då!

RSS 2.0