Idag är det skottdag

Men jag tänker varken fria eller vara deppig som många gör och känner sig på skottdagen, jag tänker vara den vanliga glada och oförlovade Alicia!

Och nu jagar jag morgonen


En bätre bild på dom två klänningar jag köpte igår, alldeles stora och gosiga!

Annars så var jag och såg Mästerkatten på bio idag, och den var väldigt bra men kanske inte så bra att den förtjänade en Oscarnominering. Eller det är vad jag tycker, det finns särkert dom som tycker att den till och med skulle ha fått en Oscar.

Jag skulle ge dig min morgon


Det jag köpte idag på shoppingturen med Ylva och Julia. Skönt att ha lite nya vårkläder som jag faktiskt inte ska börja använda fören det är just vår.
Annars så lyssnar jag på Håkan och tänker tillbaka på fina minnen från i sommras. Den bästa sommaren någonsin.

Somebody that i used to know


Var ute och fotade lite vårbilder ( ja, jag tycker att man kan säga att det är vår nu) och jag trodde väl att dom blev bättre vad dom blev men här får ni en som jag tycker ser ganska bra ut i alla fall! NU ska jag fortsätta att lyssna på Gotye och spela sims, ha det bra!

And i need your love


Jag vet inte vad jag skulle göra utna min pepptavla som jag har i mitt rum. Sätter upp fina bilder, fina brev och texter och varje gång jag tittar på den fylls jag med en underbar glad känla. Tips till alla er!

Pearl Harbor

Någon mer som såg Pearl Harbor igår? Den var helt fantastisk,och kläderna likaså. Eller jag såg inte den sista timmen men jag såg i alla fall tre timmar utav filmen och dom timmarna var bra!

:(


Det är 18-årsgräns på Markus Krunegårds konsert! Deppar ihop!

Prickar

Har gjort en ny header samt en ny bakrund men jag är förvånad över hur dålig kvalite det blir när man laddar upp det på blogg.se. Men jag tycker ändå att det blev ganska fint! Föresten har jag sportlov nu, efterlängtat kan man säga. En veckas ledighet är inte illa. Specielllt inte nu när det har varit så himla mycket inlämmningar och redovisningar och sådant.

En bild kan säga mer än tusen ord


Jag har lärt mig hur ont det gör


Alicia kan vara snäll ibland


Tyckte att ni behövde lite C-vitamin i sådana här fökylningstider. Tacka mig senare!

Ich heisse Alicia und ich bin dreizehn jahre alt.


1. Jag älskar att sticka ut, både med kläder och musik.
2. Och jag hatar när någon tycker om samma saker som jag. Eller det beror på vem, inte om mina kompisar tycker om samma låtar som mig men om andra gör det. Då vill man bara säga " back off bruden". Typ så ja.
3.Jag känner mig aldrig mig så självsäker som när jag har rött läppstift på mig.
4. Jag har suuperkort stubin och när jag blir förbannad börjar jag hoppa. Typ som Tiger i Nalle Puh, fast inte på svansen. Utan på fötterna, för jag har inte en svans!

Your shoe


Nu har jag dumpat mina gamla slitna kängor för ett par nya,  goodebye!

-


Facebook funkar inte. GAAHH!

We are humans


Det har hänt mycket under dagarna då jag inte har bloggat, Jag har varit sjuk, var så stressad över alla läxor och prov att jag inte har kunnat sova, fått äckeligiäckliga sår på armen och spelat massor med sims. Ja, lite sådär har mitt liv sett ut dom senaste dagran och det har funnits tid att blogga men inte ork. Men nu är jag tillbaka, tror jag!

Lia 2 bockar och bugar!

Lia 1! om I love them all:
Den svarta klänningen, kan jag verkligen föreställa mig dig i! Du skulle vara supersnygg i den! :O

I love them all


Åh, så här vill jag se ut i vår!


Hela världen


Dagens bästa: Fotografiska!
Jag och mamma åkte in till stan idag och var på Fotografiska. Såg een utställning med Anton Corbijn som fotar helt fantastiskt! Vi köpte även nya skor till mig efetrsom mina gamla hade kolat vippen. nej, nus ka jag sluta skriva för det här blev ett tråkigt inlägg. Kramisar!

Så här känns mitt liv just nu


tyvär är det sant..


sverige är för litet, livet är för stort


Sitter forfarande med den där förbannade No-texten. Funderar på att skriva ut några sidor och skriva texten i skolan imorgon, skulle det vara okej Julia?
Annars så lyssnar jag på Markus Krunegård och är inne på facebook. Usch vad tråkiga inlägg jag skriver nu men lovar att det blir bättre i helgen!

Grå tankar


Lyssnar på Ane Brun, försöker skriva en någonlunda bra No- text om fjället och försöker samla min tankar. Inte det enklaste ska jag säga!

Så sant

"Teenagers are the most misunderstood people on the planet.
They're treated like children, and expected to act like adults."

mission impossible

Vad är det första DU tänker på när du läser dessa ord?
Du får endast använda en mening.


Choklad: Men snälla...
Cirkus: Sommaren 2011 med Maximilia.
Sol: Min hud som ser ut att aldrig har mött solen!
Kallt: Vår skola.
Läskedryck: Läskedryck, ursäkta men jag brukar faktiskt säga LÄSK:
Stekpanna: Uppdrag omöjlig att diska.
Kärlek: Smärta, aj...
Stuga: Sommaren 2011 igen.
Sorg: andra december 2011.
Hav: Dig.
Cykel: Min dåliga kondition.
Tv: Haha, då tänker jag på mig själv.
Ångest: Tårar.
Chips: Chipsbrudarna.
Säng: VILL SOVA!
Stenar: Sophia Schoul.
Champinjoner: Maten i skolan idag som såg ut som Spya.
Mörkt: Mardrömmar.
Promenad: Because you know i be there,
en låttext.
Rädd: Sömn.

I brist på annat så gjorde jag det här testet. Nu ska jag fortsätta att lyssna på Ane Brun. Ha det bra!

...

Det pinsamma ögonblick då du märkar att din mamma lyssnar på Katy Perry.

Jar of hearts


Rubrik behöves ej


And who do you think you are


Sitter och kollar på klipp från Glee på youtube, och glad över att mitt liv inte är lika dramatiskt, men det är ju det som är lite av det fina med amerikanska ungdomserier. Det är bara att kolla på gamla bevvan, eller OC. Nej, mitt liv är faktiskt lagomt dramatiskt. Nu måste jag sluta babbla, hejdå!

Klick, klick


Dagens planer: Åka till ett släktkalas, lyssna på musik, inte tänka på skolan. Ja, lite sådär har jag tänkt att min dag ska se ut. Sedan ska jag forsätta att läsa antingen boktjuven, Harry Potter och fenixorden eller tankeläsaren. Hm, få se vilken det blir!

...


Ta mig tillbaks


Just nu lyssnar jag på Markus Krunegård, hatar alla läxor jga har och längtar till solen. Och sen vill jag ju gärna att min blogg ska vara bra, med ny design och så. Men tyvär går det inget vidare med dessa önskemål!

Skoltrött

Någon mer än jag som redan är sjukt skoltrött? Egentligen har jag inte tid att sitta framför datorn och skirva detta men jag kände att jag behövde en paus från tyskan och so-n. Hm., hoppas att det blir bättre nästa vecka!

En bra sak

♦ Igår började en ny säsong av en av mina favorit serier, Sherlock. Jippie!


Hej, jag saknar dig


Mina drömmar tillhör dig


Let us die young or let us live forever


Jag får så grymt ont i magen när jag lyssnar på den här låten och tänker tillbaka på saker som hände under den perioden jag lyssnade på den. Och det konstiga är ju att det bara var bra saker som hände då, den bästa tiden under hela 2011. Konstigt!

Nu vänder vi blad, och börjar om från början.



Jag vet att du sover

Nej, ni kanske inte sover men det gör bloggen. Den är så grymt tråkig och jag har egentligen inget att skylla på, jo, skolan och bra böcker. Men nästa vecka ska jag ta tag i bloggen och göra den så som det går!


RSS 2.0