Durch den Monsun


Slänger in en bild ifrån Aprilm känner att jag behöver lite färg och så i bloggen!

Egentligen ska jag städa mitt rum för att vi ska ha gäster hemma idag men jag orkar verkligen inte städa just nu. Så nu sitter jag här vid datorn och lyssnar på Tokio hotel, väcker ganska många minnen. För er som inte vet så var Tokio Hotel min favorit grupp från tvåan till femman. Ganska lång tid va?

Långt vs kort


Förlåt för extremt fula gamla bilder men jag behöver hjälp med en sak. På onsdag ska jag klippa mig och jag vet inte om jag ska behälla längden och bara låta topparna klippas av eller om jag ska klippa av en decimeter och låta det sluta vid axlarna och även tunna ut håret ännu mer- vad tycker ni? Jag tycker själv att det är ett väldigt svårt val!

Fara iväg


Just nu lyssnar jag på Markus Krunegård och försöker komma på vad jag ska skriva. Tankarna far runt inne i huvudet och både den ena och den andra stoppas, men ingen är tillräckligt bra. Okej, det här funkar. Jag ska till en kompis imorgon och kommer inte blogga fören på lördag kväll, det var bara det jag tänkte skriva. Tänk att det ska vara så svårt att hitta just den rätta menningen!

Mina tankar

Jag gillar fräknar. Jag gillar röda läppar. Jag gillar rosetter. Jag gillar Joy Division. Jag gillar baskrar. Jag gillar rött hår och vill färga håret mototsrött. Jag tycker att en vinter utan snö inte är mycket till vintyer. Jag tycker om vänner. Jag tycker om klänningar med mycket tyll. Jag tycker att klänningar är det bästa plaget som finns. Jag vill bli bättre på engelska. Jag tycker att min näsa är dum just nu.

Alicia får ut sin ilska

Usch vad jag hatar mina näsa. Den började blöda näsblod igen! Och handfatet såg ut att vara från en skräckfilm, en blodig en. Gah, usch, nu smakar det blod i munen.

Stay happy


Började blöda näsblod nyss för femitoelfte gången den här veckan. Kära näsa, Alicia blir inte gladare för att du gör så!

Nepp, nu ska jag gå och duscha och sedan blir det en hel tv kväll med Wipeout, the big bang theory och dom andra skojsiga programen som går på femman idag! Stay cool people!

some die young and som die old


Fast jag vet inte hur gammal denna mygga var, tyvär!

fyra saker jag gillar


Jag gillar Elle för att tidningen är så fin. Jag tycker om min body splash eftersom den luktar helt lovely. Jag tycker om mina tripptrapptrull dockor eftersom dom är väldigt fina. Just nu lyssnar jag på vampire weekend, och dom är väldigt bra!

Grön som en palm


Just nu förundras jag av denna vackra fågels färger, blir irriterad eftersom jag och nikon-cd skivan som jag har installerat på denna data inte riktigt verkar komma så bra överens, och lyssnar på en låt med Laleh som jag är beroende ( some die young), japp ni läste rätt. Jag lyssnar på Laleh just nu.

min systers öga x två



like a princess


Vi satte upp min gamla sänghimmel idag, nu känner jag mig som en prinsessa, precis som man var liten!

Notera mina väldigt, hm fina gosedjur som jag inte vet vad jag ska göra av dom.


Vilket sammanträffande


KLänningen som jag fick i julklapp heter tydligen Alicia, haha!

tillhör du Cullen familjen eller?


Vad säger ni, skulle jag passa i gula ögon?

fyra saker om mig

  • Jag börjar gråta till två låtar, den ena är mad world och den andra safe & sound.
  • Jag är helt flugsvamps tokig. Älskar mönstret, att bara sitta och kolla på flugsvampar i skogen (!) och allt som har med dom att göra. Jag tycker dock inte om att äta dom.
  • Jag får grymt ont i magen av äpplen.
  • Jag skulle vara ett vrak utan mina vänner, dom betyder så grymt mycket för mig. Jag hoppas att dom själva vet hur mycket dom betyder för mig, för dom betyder nästan allt för mig!


Scorett


Gud så snygga dessa kängor är! Mina kängor har nog sjungit sista versen snart så det blir kanske att köpa något av dessa par!

om ni bara såg vad jag såg

Okej, nu är jag taskiga Alicia men nu sitter jag och skrattar åt dåliga covers igen. Som den HÄR och den HÄR, usch! Och speciellt Cimorellis video, härmapor!

she lost control, again


Utsikten från vårt hotellrum, så fint!



Kjottboller med potatismos någon?

Lite fler bilder från när jag var utomlands. Saknar verjligen värmen och det fina ljuset. man märker verkligen hur stor roll ljuset har för humöret! Men snart är det ju sommar igen, typ.

Förresten såg jag att statistiken ökade ganska mycket igår. Jätteroligt tycker jag, hoppas att det fortsätter så!

Äntligen


Yey, nu är jag glad. Nu kan jag ladda upp bilder från systemisen! Här är två bilder från när jag var utomlands, en på min klänning + skor och sedan en väska som jag köpte. Och jag tycker att väskan verkligen har mina färger, iallafall grönt och turkost. Nej nus ka jag inte babbla mer. Hejdå!

Alicia

Just ni väntar jag på att min blåbärssmoothie ska bli kall, stör mig på att jag inte kan lysna på musik på youtube och vill väldigt gärna visa några nya bilder för er! Ja, så ser det ut i mitt huvud just nu!

röda smultron tillhör sommaren, röda näsor tillhör vintern


Nu skäms jag. Jag skrattar åt mig själv eftersom jag är så dålig på att blogga. Usch, nej nu ska det bli ändring på det. Ska bara installera någon skiva på datorn och sedan kan jag lägga upp lite bilder från när jag var utomlands.
Förövrigt så lyssnar jag på vampire weekend och försöker hållla mina ögon öppna. Jag och tre andra vänner sov över hos Anna och vi var uppe ganska länge i natt, haha. Nej, nu ska jag inte tråka ut er mer!

And you can tell everybody


Kom på att jag hade knäppt några bilder med min gamla kamera så den kund ejag ju lägga upp. Rolig, nja- men den får duga! Längtar tillbaka något så otroligt! Till ljuset, alla färger och speciellt showerna på hotellet. Så underbrat. Jag gjorde så mycket under veckan. Vågade sjunga solo inför massor av människor, badade i höga vågot i havet och fick salta kallsuppar på köpet. Jag har ätitit glass i stora lass, badat i poolen, bränt mig på solen. Kollat på spansk tv, varit på något ställe som var somm en öken. Inte öken träkigt utan att det var som en öken där med flera ton sand. Ja, så såg lite av min vecka ut!

Novi god, jag vet inte vad det betyder, och inte google translate heller


Just nu är jag en hemsk människa och kollar på dåliga covers på youtube och garvar ihjäl mig! Just den HÄR kanske inte så dålig men ser ni hur hon mimmar, hon slutar röra på munnen och en sekund efter så slutar hon sjunga. Dåligt! Annars så drogar jag denna låt, och visst är de så snygga. Och jag diggar musikvidion också, det känns ju som den är gjord i går! Nej, nu ska jag sluta att vara en djävul och vara lite snäll istället, som en ängel typ! Och sen la jag upp en gammal bild där jag visar mina kärlek för choklad, men nu har vi gjort slut. Chokladen och jag. Synd...Jag tyckte att vi var väldigt snygga tillsammans!

Hittade det här och det här klippet för någon minut sen, haha ännu bättre!

Alicia skrivér

Nu är jag hemma igen! Lägger inte upp några bilder idag men lovar (?) att jag gör det i morgon. Nej, nu ska jag gå och läsa och sedan sova, är så himla trött! Ha det bra sålänge!

Update: Hehe, lägger nog inte upp bilderna idga men jag lovar, ja, nu lovar jag verkligen att jag gör det någon annan dag! :D Friends...?

Kanske inte

Dubbelgångare, njaa.

Don´t stop



Några av bilderna jag har tagit med nya kameran, har ni någon favorit?

Annars så läste jag precis att en bloggare vars blogg jag läser precis har förlorat en vän, hon som var med i skoterolyckan där två personer åkte in i ett träd. Gud vad hemskt, helt oförberet, hemskt!

Dagens lista

  • Jag fattar inte hur hon både kan sjunga grymt och vara så söt, livet är orättvisst!
  • Jag skulle vilja ha ett par prickiga strumpbyxor, har sett världens finaste på hm så dom köper jag kanske. Eller så gör jag det inte, just nu ärjag helt pank, och då menar jag verkligen helt.
  • Jag tycker att First Aid Kid är väldigt duktiga, speciellt tjejen med luggen!
  • Imorgon åker jag utomlands, ut från gråa Sverige till värme och barbenta ben, fladdrande klänningar och värmande sol. Sand mellan tårna, solgalsögon på nästippen, glas i 22 plusgrader, åh vad jag längtar!
  • Håller på att försöka komma på något jag har glömt tills i morgon. Jag har packat en bok, fem klänningar, solbrillor, både systemkameran och min powershot A470,min ipod och badkläder. Ja, det var nog det viktigaste!

Skulle bli jätte glad!


Då var headern uppe och de blev ganska sommrig, men jag villa ha med mycket färg och mina favoritbilder så så fick det bli. Tycker förövrigt att designen har alldeles för lite färg, har ni något förslag?


Taggit


Em bild från idag. Jag stör mig verkligen på att jag inte får någon bra skräpa. Men övning ger väl färdighet, annars får Klara hälpa mig-hehe!

Lite nytt

Kände att jag var tvungen att göra en ny design eftersom den jag hade innan var så tråkig. Dock är den här inte klar, ska fixa en ny header och lite bilder och sånt men i stort sett är den klar!

chokladdoppade ahlgrensbiler


Bilder från igår. Jag firade nyår med min familj minus mina två storasystrar. Vi var bara hemma och spelade spel och hade det jätte mysigt. Desutom ägde jag ut de på cluedo, haha! Annars så gjorde vi inte så mycket mer, jo vi tände tomtebloss på balkongen och kollade på de fina fyrverkerierna. Som jag skrev innan, en riktigt mysig nyårsafton! :)

Juste, ni måste smaka chokladdoppade ahlgrensbilar, så goda!

tomtar är skumma, riktiga skumtomtar alltså


RSS 2.0